Astro Lighting - Essex

 

Copper Mesh installed vertically to divide working spaces and group meeting areas.

Astro Lighting had a bespoke 86,000-sq ft factory and office space built so that the design and prototyping department, photographic studio, showroom, warehousing and despatch are all based under one roof.

Amron worked alongside Cann Creative on the design of 3 bespoke copper mesh partitions for the new office space. Alpine RC3 was used to divide up different working areas but also create a visual focal point in the office, whilst still maintaining a sense of openness. Bespoke fixing attachments were designed so that mesh could be installed within tension and were powder coated to match the colour of the copper mesh.


Photos Copyright Cann Creative & Max Jowitte

Related Applications